Necessites un pressupost de jardineria?

Els nostres 40 anys d’experiència pressupostant projectes de disseny, creació i manteniment de jardineria ens avalen. Et proposem fer una visita per estudiar i valorar les teves idees i necessitats, i fer-te un pressupost de jardineria.

CONTINUA LLEGINT

Les teves necessitats de jardineria són diferents a les de la resta i cada cas és diferent. Totes les raons per les quals les vostres plantes, jardí o terrassa no estan com desitgeu, tenen solució.

1Què no tens temps o no saps com cuidar de les teves plantes? Nosaltres sí, i a més, portem compromesos amb la jardineria per empreses des de fa més de 40 anys.

2Què les teves plantes han crescut massa o pot ser que estiguin fent-se malbé? A Riera Jardiners, analitzem quin és el problema, i et proposem una solució a mida.

3Què necessites una pressupost de jardineria? Nosaltres som profesionals en construcció de jardins i manteniment de jardineria a petita i gran escala.

No saps per on començar?

Deixa’ns el teu contacte i et proposarem una visita totalment gratuïta per estudiar, valorar les teves idees i necessitats i donar-te una resposta.

O si ho prefereixes, ens pots contactar directament al (+34) 932 030 839 i explicar-nos el que necessites per la teva empresa.

4 RAONS PER LES QUALS EL TEU JARDÍ O TERRASSA NO ESTAN COM VOLDRIES .

RAÓ 1

Falta de temps o coneixement

La jardineria és una disciplina que sembla senzilla a simple vista, però quan tenim les nostres primeres plantes o zones verdes, ens adonem de la seva complexitat.

És normal que entre la feina, els fills (si en tens) i moltes altres responsabilitats NO-TINGUIS-TEMPS. Has de prioritzar altres coses, però no tens per què sentir-te culpable!

RAÓ 2

El teu jardí o terrassa s’està deteriorant

És possible que ja hagis comprat i plantat les teves plantes i fins ara hagi anat tot bé. Al principi pot fer molta il·lusió cuidar de la teva terrassa o jardí particular, però amb el pas del temps i la falta de manteniment, hi ha moltes espècies que comencen a deteriorar-se si no es cuiden com cal.

O pot ser que et passi tot el contrari: Per alguna raó, hi ha plantes que han crescut més del previst i potser necessiten un trasplantament a un test més gran o una poda ben feta. Segur que dediques un temps a cuidar de les teves plantes, però potser no és suficient.

RAÓ 3

Comparteixes una zona verda a la teva comunitat i no es troba com tu vols

Quan tenim una responsabilitat compartida entre moltes persones, en una comunitat de veïns, és normal que costi més prendre decisions entre tots. Això succeeix perquè hi ha moltes opinions diferents, a més de diferent nivell d’involucració i motivació en la causa.

Pot ser que tingueu una porteria amb plantes o un pati comunitari interior que no pugueu gaudir. Us mereixeu estar orgullosos de la bellesa de l’espai en el qual viviu. De fet, segons diversos estudis, envoltar-nos de naturalesa i bellesa ens fa viure amb més serenitat, confort i benestar. Això significa que enriquiríeu la vida de tots els veïns cada dia, només millorant els vostres espais verds.

RAÓ 4

No saps com plantejar el teu projecte i la despesa que això pot tenir

És possible que res de l’anterior t’estigui passant a tu, però simplement no saps per on començar ni quin cost pot tenir. Cada proposta de jardineria ha d’adaptar-se a les teves necessitats i pressupost. Cada jardí o terrassa requerirà un plantejament específic, i per això mateix és possible que necessitis un professional que t’assessori.

Pots tenir un jardí de 100 m2 i necessitar uns pocs arranjaments, o tenir una petita terrassa amb plantes i haver de renovar-la per complet. La qüestió és aconseguir el que vols, trobant una proposta que s’ajusti a les teves necessitats, objectius i al teu pressupost disponible.

Si t’identifiques amb algunes de les raons anteriors, potser t’estàs adonant que ja és hora de canviar les coses.

1

2

3

4

JARDINERIA I OFICINES RAFEL BATLLE 18, BARCELONA +(34) 932 030 839

/rierajardiners

@riera_ jardiners

Que mai et faltin 4 raons per tenir el teu jardí així…

8E6D938A-122A-4168-979C-BA851C7F0A19
BCB58074-0599-488C-A6E3-BD01B108D301
60AD14F7-223C-453E-A181-756DE4EE17E8
P1010338